(advertentie)

Aktiva Tours Fiets- en Wandelvakanties

aktiva-tours-logo

Aktiva Tours biedt fiets- en wandelvakanties door Europa. Met haar ruim 20 jaar ervaring organiseert deze reisorganisatie al jaren actieve vakanties voor singles, groepen en families.

West Highland Way wandelen - PadAktiva behoort al 22 jaar tot de grootste Nederlandse aanbieders van fiets- en wandelreizen. Er worden zowel groeps- en singlereizen als individuele reizen aangeboden. Het product van Aktiva Tours wordt samengesteld door een team van medewerkers met een jarenlange ervaring op het gebied van organiseren, uitvoeren en verkopen van fiets- en wandelreizen.

Vakanties voor iedereen

Iedereen met een normale gezondheid en conditie kan deze fiets- en wandelreizen maken. De fiets- en wandelreizen zijn in verschillende niveaus ingedeeld, zodat elke reiziger een vakantie op maat kan boeken. Tot en met niveau drie is daarom goed te doen voor een reiziger met een normale gezondheid. Daarnaast is het leuk om te weten dat de foto’s op de website vaak door de reizigers zelf zijn gemaakt, zodat dit een waarheidsgetrouw beeld vormt.
Zie hier het aanbod van Aktiva Tours