(advertentie)

ACSI Kampeerreizen

acsi kampeerreizen

ACSI Kampeerreizen organiseert al meer dan 25 jaar rondreizen waarbij kampeerders met een eigen caravan, camper of alleen met de auto reizen. Iedereen rijdt in eigen tempo van camping naar camping. Onderweg is er voldoende te zien. Een reisleidersechtpaar is aanwezig.

Kampeerspecialist

Reisorganisatie ACSI is al ruim vijftig jaar specialist op het gebied van campings en kamperen, sinds 1985 organiseert het bedrijf ook rondreizen voor kampeerders. ACSI Kampeerreizen won in 2011 een Zoover Award in de categorie Beste Aanbieder Campingvakanties. Deze prijzen worden vergeven op basis van de beoordeling van de reizigers zelf. ACSI kreeg daarbij een 8,2! Het prettige aan ACSI kampeerreizen is dat er groepsrondreizen worden georganiseerd, maar je als reiziger toch veel individuele vrijheid behoudt. Je kunt ervoor kiezen om gezamenlijk met elkaar te reizen, maar je kunt ook wat later dan een medereiziger vertrekken. In de avond samen de dag doornemen of toch even een rustig moment voor jezelf.

Rondreizen en kamperen?

Vertrouwd en verrassend

De kampeerreizen van ACSI staan bekend om eigenzinnige, vertrouwde en veelal verrassende excursies. Evenwichtigheid is daarbij het sleutelwoord. De vakantiespecialisten zorgen ervoor dat het programma perfect samengesteld is, zodat je naast de beroemde hoogtepunten ook unieke plekjes ontdekt. Zo leer je een stad, regio of land echt kennen tijdens deze uitstapjes.  Daarbij is ruimte voor de natuur, proef je de cultuur en herleef je de historie. Tijdens de reis is er ook een reisleider en het is ook mogelijk om een Nederlands sprekende gids te krijgen. De reisleiders zijn altijd echtparen die zorgvuldig zijn geselecteerd en een interne opleiding hebben genoten.