(advertentie)

Goedkope auto huren voor je vakantie

Het kan lastig zijn om snel en gemakkelijk een goedkope huurauto te vinden voor je vakantie. Maar zorg dat je er op tijd bij bent: hoe eerder je boekt, hoe lager de prijs van de auto. Daarnaast is het belangrijk om goed op te letten wanneer je een goedkope auto gaat huren. Er zijn namelijk ook toeslagen van toepassingen op het huren van een auto en hier kunnen per aanbieder grote verschillen tussen zitten. Bekijk dus verschillende opties en services en huur dan de auto die aan jouw voorwaarden voldoet en binnen je budget valt.

Vóór je vakantie al een auto huren

Wanneer je vooraf in Nederland al een auto huurt heeft dit als voordeel dat je goed kunt controleren of alle verzekeringen en andere afspraken goed zijn geregeld. Daarnaast kun je ook vooraf aangeven of je een navigatiesysteem of kinderzitje er bij wilt huren. Als je ter plekke een auto gaat huren kan het zijn dat de auto die je wilt niet meer beschikbaar is, of dat je de verzekeringen niet goed kunt controleren omdat het in een vreemde taal is. Vaak zijn de kosten ter plekke ook hoger dan wanneer je vooraf alles hebt geregeld.

Tip: alle autoverhuurders vergelijken met CarDelMar

CarDelMar autoverhuur

CarDelMar

Goedkoop een auto huren voor uw vakantie? De handigste manier is door gebruik te maken van prijsvergelijker CarDelMar. Kies wereldwijd uit auto’s van alle bekende autoverhuurders!

  • Kosteloos annuleren
  • Restitutie eigen risico
  • Geen creditcard kosten

Andere autoverhuurders:

alamo-logo

Alamo

Alamo is één van de autoverhuurders die je over de hele wereld vindt. Ze hebben bijna 2.000 vestigingen met huurauto’s in elke klasse. Door het grote aanbod kunnen ze auto’s verhuren tegen scherpe prijzen dus goedkoop een auto huren doe je ook bij Alamo.

wtc-logo

World Ticket Center Autoverhuur

Goedkoop auto huren kan via de vergelijker van World Ticket Center. Zij werken samen met meer dan 800 autoverhuur bedrijven in 163 landen om altijd de goedkoopste huurauto voor u te vinden.

Europcar

Europcar

Een auto huren in Nederland? Europcar staat al jaren bekend als een betrouwbaar bedrijf binnen de autoverhuur. Zo kan je bij Europcar terecht voor het huren of leasen van auto’s, zowel zakelijk als particulier. In Nederland heeft Europcar een landelijk dekkend netwerk met een groot wagenpark met diverse personenauto’s, bestelauto’s, verhuisauto’s en vrachtauto’s.

skyscanner_logo_klein

Skyscanner

Skyscanner staat niet alleen bekend om haar goede vergelijking wat betreft vliegtickets. Zij vergelijken ook alle prijzen als het gaat om een goedkope huurauto. Klik op de link om de prijzen te bekijken!

 

zonvakantie